Single Camping

Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa

Toneel, Muziektheater

Dé kampeerkomedie van 2019 met de grappigste acteurs van Nederland

Laatste kaarten

Single Camping is een zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping, gerund door een fanatieke therapeute en een genderneutrale animatieclown.

Wat als je net gescheiden bent en je zit de halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je kampt met een minderwaardigheidscomplex én een verwaarloosd libido? Of een bedroevend lege bankrekening en de schurft aan kamperen hebt, maar er toch even uit moet? Dan biedt deze camping met een uniek 'Happy Singles-concept' uitkomst.

Vijf van de allerbeste komedieacteurs van Nederland brengen dé kampeerkomedie van 2019. Voor iedereen die single is, dat ooit was, het graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. Voor alle kampeerders en krampeerders. Afijn, voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle: het was zelden zo hilarisch.

Lees hier meer over de voorstelling Single Camping of lees een interview in het AD met Peter Blok. Ook LINDA schreef over Single Camping.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 36,00
  • 2e rang - Volwassene € 35,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Marije Gubbels
Spel: Tjitske Reidinga, Ilse Warringa, Peter Blok, Rop Verheijen en Elise Schaap
Website: