Round Midnight Orchestra

Crooners Night Club

Muziek/Concert

Eerbetoon aan onvergetelijke stemmen

Bestel kaarten

Dit concert is verplaatst naar de Kleine Zaal. Bezoekers die al entreebewijzen voor de Grote Zaal hebben, ontvagen nieuwe entreebewijzen.

Crooners Night Club
Crooners Night Club neemt u mee naar de nachtclubs van Las Vegas en New York in de jaren vijftig van de vorige eeuw, de wereld van filmsterren, maffia en swingende muziek.

Legendarische artiesten als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. en Nat King Cole gaven er spetterende shows, begeleid door de orkesten van onder anderen Count Basie, Duke Ellington en Quincy Jones.

Het Round Midnight Orchestra, dat bestaat uit het puikje van de Nederlandse jazzscene, speelt hun beroemde songs, stand-up comedian Jeffrey Spalburg en zanger/verteller Thom Hoorweg zorgen voor sappige verhalen. Want hoe zat het nou met The Rat Pack? Wat was de rol van diva's als Marilyn Monroe? En wat betekende de maffia voor de zangers?

Wegwerkzaamheden rondom Stadshart Amstelveen
Er wordt volop aan de weg gewerkt rondom het Stadshart van Amstelveen. Het kan daarom drukker op de weg zijn dan u gewend bent. Specifiek op wo 24 april sluiten de Schouwburggarage en Stadspleingarage om 20.00 uur voor inrijdend verkeer. U kunt wel altijd uitrijden. Alternatieve parkeergarages zijn de Hudson Bay garage en Handelspleingarage. Meer info over de wegwerkzaamheden op de Keizerkarelweg vindt u hier. Overige info over wegwerkzaamheden vindt u hierVertrekt u op tijd van huis?

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 26,50
  • 1e rang - CJP € 24,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Monique van Hinte
Spel: Thom Hoorweg (zang, verteller), Jeffrey Spalburg (zang, stand up comedian), Tom Ridderbeekx (trompet), Alexander Beets (sax), Ben van den Dungen (sax), Rolf Delfos (sax), Sebastiaan van Bavel (piano), Marius Beets (bas) en Wouter Kühne (drums)
Website:
Duur: Circa 120 minuten incl. pauze

Recensies

  • Jazzpodium.com

    'The Round Midnight Orchestra is zodoende een broeinest van jong Nederlands jazztalent, waarvoor het terecht ondersteuning krijgt van Sena Performers.'

Recensies

sluiten
  • Jazzpodium.com
    'The Round Midnight Orchestra is zodoende een broeinest van jong Nederlands
    jazztalent, waarvoor het terecht ondersteuning krijgt van Sena Performers.'