Roué Verveer

Heppie de Peppie

Cabaret

Eén van de grote jongens in cabaretland

Bestel kaarten

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn boek Waarom? Daarom!  een bestseller op zijn naam staan en stond acht keer in een uitverkochte Ziggo Dome met Gabbers. De cabaretshow Heppie De Peppie is weer op-en-top Roué: een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen, slimme improvisaties en zelfspot.

Lees hier een leuk interview met Roué Verveer in Het Parool.

'Roué Verveer praat je in geuren en kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.' (De Volkskrant)

Drukte onderweg
In december kan het in verband met winkelend publiek voor de feestdagen en de Wintervillage op het Stadsplein drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u hier rekening mee zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 26,00
  • 2e rang - Volwassene € 25,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website:
Duur: Circa 90 minuten geen pauze

Recensies

  • de Volkskrant

    'Roué Verveer praat je in kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.'

Recensies

sluiten
  • de Volkskrant

    'Roué Verveer praat je in kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.'