René van Meurs

Ik beloof niks

Cabaret

Bestel kaarten

Deze voorstelling is verplaatst van de Grote Zaal naar de Kleine Zaal. Bezoekers die al in het bezit van entreebewijzen voor de Grote Zaal zijn, hebben per post nieuwe entreebewijzen ontvangen. Let op: de aanvangstijd is nu 20.30 uur. 

Eigenlijk was René van Meurs van plan om exact te doen wat er van een avondje cabaretteketet verwacht mag worden: mooie verhalen, veel rake grappen, een stevig potje improviseren en een moordend tempo. Maar René belooft niks. Want het ligt ook een beetje aan u. Je maakt zo'n avond tenslotte samen. Dus gaat hij het podium op met open vizier, klaar voor oprechte verbazing en bereid u echt te leren kennen. Eén ding wil hij afspreken: u bent op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

De Neerlands Hoop 2018
René van Meurs was met Ik beloof niks genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief. De jury: 'In zijn derde programma maakt René van Meurs een gedurfde keuze. Hij zet zijn publiek met succes op het verkeerde been en weet met goed getimede stiltes een prettige spanning te creëren. Ook inhoudelijk toont Van Meurs zijn talent. Hij is eerlijk en persoonlijk. Over kwetsbaarheid. Over jezelf in de etalage zetten en de moed die daarvoor nodig is. Daarbij is het toneelbeeld op fraaie wijze vormgegeven. We zien een volwassen comedian, met beheerst spel en scherpe grappen. Met Ik beloof niks zet Van Meurs die welkome grote stap in zijn ontwikkeling.' 
Bekijk hier de winnaars en andere genomineerden die ook bij ons te zien zijn. 

Drukte onderweg
In december kan het in verband met winkelend publiek voor de feestdagen en de Wintervillage op het Stadsplein drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u hier rekening mee zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 22,00
  • 1e rang - CJP € 20,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: René van Meurs
Website: