Opvliegers 4: Trossen los!

Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford

Musical/Show, Muziektheater

Deel vier van de populaire vriendinnencomedy

Bestel kaarten

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop. 

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als 'dame op leeftijd', weer op de datingmarkt. Maar de datingmarkt van vandaag de dag: kan ze daar wel wat mee? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...

En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden! Laat u onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise.

Castwissel
Na het verschijnen van de seizoensbrochure werd bekend dat Rian Gerritsen de rol van Loes (eerder door Antje Monteiro) zal spelen.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 26,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Martin Michel
Spel: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford
Website: