Onze Straat

Het Nationale Theater

Toneel

Een intiem verhaal vol herkenning, het leven trekt aan u voorbij

Bestel kaarten

Onze straat gaat over een straat, ergens in een stad in Nederland. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, en wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. Gedurende de avond leert u, in drie grote scènes, tien bewoners uit één appartementencomplex kennen, u ziet hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Alles verandert, maar het leven gaat door.

Het theater als straatfeest!
Het publiek zit op het podium rondom de acteurs en leeft mee met het leven van de bewoners in een straat en al hun lief en leed. Tussen de scènes en na afloop van de voorstelling worden hapjes en drankjes uitgedeeld. 

Deze voorstelling is ongeplaceerd en het maximaal aantal beschikbare plaatsen is 200. 

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Vrije plaatskeuze - Volwassenen € 34,00
  • Vrije plaatskeuze - CJP € 32,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Daria Bukvić
Spel: Scott Beekman, Leòn Ali Cifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma, Yela de Koning, Mark Lindeman, Nazmiye Oral, Romana Vrede en Stefan de Walle
Overig: Nathan Vecht (tekst)
Website: