Onze Straat

Het Nationale Theater i.s.m. Adelheid en Zina

Toneel

Een intiem verhaal vol herkenning, het leven trekt aan u voorbij

Bestel kaarten

Onze straat gaat over een straat, ergens in een stad in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. Gedurende de avond leert u, in drie grote scènes, negen bewoners uit één appartementencomplex kennen, u ziet hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Niets blijft zoals het is, maar het leven gaat door.

Het theater als straatfeest!
U zit rondom de acteurs op het toneel. Tijdens de voorstelling is er een korte pauze waarin hapjes en drankjes worden uitgedeeld. Het van dichtbij volgen van de voorstelling in een toneel-op-toneel setting zorgt voor een bijzondere theaterbelevenis. 

Onze Straat is een nieuwe toneeltekst van Nathan Vecht (Kunsthart, Aquarium, in de ban van Broadway), gebaseerd op de Amerikaanse klassieker Our Town van Thornton Wilder. 

Deze voorstelling is ongeplaceerd en het maximaal aantal beschikbare plaatsen is 200. 

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.


Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Vrije plaatskeuze - Volwassenen € 34,00
  • Vrije plaatskeuze - CJP € 32,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Daria Bukvić
Spel: Scott Beekman, Leòn Ali Cifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma/Marisa van Eyle, Yela de Koning, Mark Lindeman, Nazmiye Oral, Romana Vrede en Stefan de Walle
Overig: Nathan Vecht (tekst)
Website: