Nederlands Dans Theater 2

Settle for More

Dans/Ballet

Jonge dansers en opmerkelijke choreografen

Bestel kaarten

Het tweede gezelschap van Nederlands Dans Theater bestaat in 2018 veertig jaar. Ooit opgericht als springplank voor NDT 1, ontwikkelde de groep zich door de jaren heen tot een volledig onafhankelijk gezelschap. Maar de focus op de ontwikkeling van de artistieke persoonlijkheid van de jonge dansers is onveranderd.

In Settle for More kunnen ze laten zien wat ze waard zijn. Het programma toont een rijkdom aan krachtige stukken van choreografen die, ongeacht het moment in hun carrière of ervaring, tonen dat baanbrekend werk in elk stadium kan worden bereikt. Zowel Bryan Arias als Felix Landerer, jonge dansers en opmerkelijke choreografen, creëren hun allereerste werk voor NDT 2. Daarnaast zijn het dynamische kwartet Simple Things (2001) van grootmeester Hans van Manen en het veelgeprezen Midnight Raga  (2017) van Marco Goecke te zien, waarvoor hij de prestigieuze Zwaan voor 'meest indrukwekkende dansproductie' ontving. 'Een sprankelend kleinood.' (de Volkskrant ★★★★)

Op de hoogte blijven van NDT en seizoenskalender cadeau
Nieuwsgierig naar NDT? Geef u hier op voor hun digitale nieuwsbrief en vraag hier gratis de nieuwe seizoenskalender van het NDT aan.

Bezoekersonderzoek
Heeft u een NDT-voorstelling bezocht? NDT is zeer geïnteresseerd in uw mening en wil graag in de toekomst beter op uw wensen kunnen inspelen. U kunt hier uw mening laten horen. Bovendien maakt u kans op twee vrijkaarten voor een NDT-voorstelling.

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 30,50
  • 1e rang - CJP € 28,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: