Modern Samurai (8+)

ISH Dance Collective

Jeugd/Familie, Dans/Ballet

Marco Gerris-voorstelling vol freerunning, breakdance en martial arts

Bestel kaarten

De straten zijn grijs, de toekomst onzeker. Om je heen muren van baksteen en beton. Maar als je hoog genoeg springt, belandt je op het dak, waar de zon schijnt. Op het dak is er lucht.

Modern Samurai is een spetterende ISH-voorstelling vol freerunning, breakdance en martial arts. Marco Gerris is geïnspireerd door de Franse speelfilm Yamakasi uit 2001, waarin een groep jonge sensatiezoekers de benauwde sfeer van de achterstandswijken probeert te ontvluchten via urban sport. Maar de jongens hebben nog een doel: precies genoeg geld stelen van de rijken om de hartoperatie van een arm kind uit de buitenwijk te kunnen betalen.

Workshop Breakdance 
Als bijzonder leuk extraatje biedt ISH Dance Collective van  13.30 tot 14.30 uur een workshop Breakdance aan voor iedereen vanaf 8 jaar in de Foyer op de eerste verdieping. In 60 minuten worden de grondbeginselen van de breakdance aangeleerd. 

Meedoen?
De workshop is gratis en er is plek voor 20 personen. Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot maandag 4 maart 12.00 uur. Meld je  hier aan om mee te doen.Wacht niet te lang want vol is helaas echt vol. De workshop is alleen voor de deelnemers, ouders kunnen elders in het theater verblijven.   

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 21,50
  • 1e rang - CJP € 19,50
  • 1e rang - CJP actie € 11,25

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Marco Gerris
Spel: Bart van der Linden, Luis Alkmim e.a.
Website: