Ma (Hugo Borst)

Loek Peters

Toneel

‘Ma is in al zijn intimiteit een juweel van een voorstelling’ (AD).

Bestel kaarten

Dé hitvoorstelling van seizoen 17-18 komt terug naar Amstelveen, deze keer met Loek Peters (Berry in Penoza en genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste mannelijke bijrol in Het echte leven)!

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van LEEF! en PAAZ brengen met Ma een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.

De pers over Ma met Eric Corton:
'Werkelijk alles klopt in Ma', Noord Hollands Dagblad
'Een menselijk verhaal dat iedereen raakt', Theaterkrant
'Ma is in al zijn intimiteit een juweel van een voorstelling', Algemeen Dagblad

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 23,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Benno Hoogveld
Spel: Loek Peters
Overig: Marc Veerkamp (script), Rik Ronner (muziek)
Website: