Louise Korthals

Alles is er

Cabaret

Nieuwe cabaretvedette begeeft zich op een muzikale zoektocht naar alles

Verplaatst

Deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 2 november 2019 i.v.m. zwangerschap van Louise Korthals.  Bezoekers van de voorstelling hebben bericht ontvangen. Bestel hier tickets voor zaterdag 2 november (als u nog geen tickets heeft).

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het wel op! Afgelopen jaar zette zij met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes.

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

De pers over Zonder Voorbehoud:

'Het debuut van Korthals stak ver boven alle beginnende collega's uit. Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent.' (de Volkskrant ★★★★★)

'Met haar zangtalent, humorvolle observaties, poëtische teksten en sterke spel pakt ze je volledig in.' (De Telegraaf ★★★★★)

'Bij Louise Korthals zijn pret en engagement in balans. (…) Ze heeft een intrigerend programma gemaakt met fleurig geformuleerde teksten, vormvaste liedjes en puntige muziek. (…) Korthals' debuut Vlieguur was veelbelovend, Zonder voorbehoud is nog beter.'
(NRC Handelsblad ★★★★)

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 23,00
  • 1e rang - CJP € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Olivier Diepenhorst
Spel: Louise Korthals
Overig: Erik Verwey (muziek)
Website: