Kruistocht in Spijkerbroek (Thea Beckman) (7+)

Nationaal Jeugd Musical Theater

Jeugd/Familie

Naar het beroemde boek van Thea Beckman

Bestel kaarten

De familiemusical Kruistocht in spijkerbroek is al vele jaren een dikke theaterhit. Logisch, want het tijdloze verhaal van Thea Beckman is smullen voor iedereen vanaf zeven jaar.

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in een middeleeuwse kruistocht van achtduizend kinderen, die naar Jeruzalem reizen om de stad te bevrijden van de Saracenen. De tocht is lang en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen bij het trotseren van hoge bergen, ziektes en aanvallen van rovende ridders. Maar meer en meer realiseert Dolf zich dat het gevaar niet achter de volgende bergtop wacht. Het verhaal wordt gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, ook bekend van Oorlogswinter en Peter Pan.

Rein van Duivenboden (MainStreet, Hart Beat, de Spa) speelt de hoofdrol van Dolf. Naast hem zijn verschillende bekende acteurs te zien in de hoofdrollen, samen met 60 kinderen van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 23,50
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. € 21,00
  • 1e rang - CJP € 21,50
  • 2e rang - Volwassene € 22,50
  • 2e rang - Kind tm 14 jr. € 20,00
  • 2e rang - CJP € 20,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Mark van Haasteren
Spel: Rein van Duivenboden e.a.
Overig: Marc Veerkamp (script), Rogier van de Weerd (oorspronkelijke regie), Jeroen Sleyfer (muziek), Allard Blom (liedteksten)
Website: