IN VREDE

BERG&BOS

Toneel

Mozaïekvoorstelling over de littekens die de Tweede Wereldoorlog heeft achtergelaten

Bestel kaarten

Yara Alink, Maurits van den Berg, Wendell Jaspers, Paul R. Kooij, Beppie Melissen & Armand Rosbak

Vier personages worstelen, bewust of onbewust, met de sporen van een lang gepasseerd gewaande oorlog. Een oude man ontdekt zijn verborgen Joodse identiteit. Een vrouw leidt een teruggetrokken bestaan en zit de schuld uit van haar moeder. Een jongeman die nooit iets met de oorlog te maken heeft gehad, ontdekt de beladen geschiedenis van zijn huis. Het vierde personage verhaalt over een oorlog in het hier en nu, waar hij letterlijk voor vluchtte.

BERG&BOS - het gezelschap van theatermaker Maurits van den Berg en schrijver Rik van den Bos - toont in de mozaïekvoorstelling IN VREDE hoe de wonden die de Tweede Wereldoorlog heeft geslagen, ook nu nog hun sporen nalaten in onze samenleving. Hoe de vrede die 73 jaar geleden uitgeroepen werd, voor veel mensen nog steeds geen vrede is.

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 21,50
  • 1e rang - CJP € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Eva-Line de Boer
Spel: Yara Alink, Maurits van den Berg, Wendell Jaspers, Paul R. Kooij, Beppie Melissen en Armand Rosbak
Overig: Jan en Keez Groenteman (muziek), Rik van den Bos (tekst)
Website: