Hamlet, de familievøørstelling (8+)

Theater Rotterdam

Jeugd/Familie

Jaarlijkse familiespektakel richt hilarische pijlen op Hamlet

Bestel kaarten

Velen kijken alweer reikhalzend uit naar het jaarlijkse familiespektakel van Theater Rotterdam, voorheen Ro Theater. Want dat is altijd een feest, waar hilariteit en ontroering feilloos bij elkaar komen. De makers onder aanvoering van Pieter Kramer nemen deze keer Hamlet, het beroemdste stuk aller tijden, fijntjes onder handen.

De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z'n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. Hamlet is een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een sprookjesachtig feest voor jong en oud. En daar wil je bij zijn, want het wordt bijzonder, net als de voorgangers Woef Side Story en Snorro.

Voorafgaand aan de voorstelling op zo 20 jan vindt er een workshop plaats. Houd onze site in de gaten voor meer informatie. 

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 26,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Pieter Kramer
Spel: Abdelkarim el Baz, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz, Ali Ben Horsting, Wart Kamps, Han Oldigs, Sofie Porro, Dick van den Toorn en Mattias Van de Vijver
Overig: Alex Klaasen (liedteksten), Daan Wijnands (choreografie), Boudewijn Ruigrok (muzikale leiding), Esther Habbema (regieassistentie), Dirkje Houtman (dramaturgie)
Website: