Freedom - Een eerbetoon aan George Michael door Jordan Roy

Jordan Roy met live-band

Muziek/Concert

Unieke, meerstemmige sound, met eigen live-band en backing vocalisten

Bestel kaarten

'Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menigeen jaloers op is'. Een uitspraak die zowel op George Michael als op Jordan Roy van toepassing is. Roy brengt met de theatershow Freedom een muzikaal eerbetoon aan George Michael.

Niet alleen het solo-werk van Michael staat centraal maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Roy neemt zijn publiek mee in de gevarieerde muzikale wereld van de Engelse singer-songwriter waarbij niet uitsluitend zijn originele hits worden gespeeld. 'George deed ook een Cover to Cover Tour, omdat hij muziek van anderen geweldig vond om naar te luisteren en te zingen.' Roy zal tijdens de tour ook covers zingen die George Michael zelf te gek vond. 

Samen met zijn eigen live-band en backing vocalisten pakt Roy uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid.

Bekijk hier Jordan Roy die samen met Glennis Grace het duet 'If I Told You That' van George Michael en Whitney Houston zingt.

Duetten
In aanloop naar Jordan Roy's theatertour Freedom verschijnen er vanaf juni duetten met Berget Lewis, Angela Groothuizen, Adlicious en Stephan Bouwman. Op 25 juni, de geboortedag van George Michael, is het eerste duet verschenen. Samen met Lisa Loïs nam Jordan Roy het nummer Fast Love op. De uitvoering is geïnspireerd op de George Michael - tribute versie van Adele tijdens de Grammy Awards in 2017. 

Jordan Roy viert zelf op 24 juni zijn verjaardag. 'Ik vind het heel bijzonder dat mijn verjaardag aan die van George Michael grenst. Naast dat onze levens veel gelijkenissen vertonen voel ik me op deze manier nog meer verbonden met hem. Ik kan niet wachten om vanaf oktober in zijn huid te kruipen.'

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 30,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: