Fleetwood Mac - The Incredible Story

The Cosmic Carnival

Muziek/Concert

As told by The Cosmic Carnival

Bestel kaarten

Fleetwood Mac. Wereldberoemd vanwege de vele intriges, personeelswisselingen en de mystiek rond optredens. Maar vooral dankzij een reeks ijzersterke, tijdloze hits. The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen, vertelt het verhaal van deze bijzondere band van A tot Z. Van de bluesperiode in het Londen van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als Albatross, Dreams en Go Your Own Way passeren allemaal de revue. Een uniek repertoire waar de Rotterdamse band geweldig mee uit de voeten kan!

Swingende Afterparty
Na afloop staat er een swingende afterparty op het programma. Direct na de voorstelling draait een DJ in de foyer de leukste hits. So be prepared and let's dance!

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 29,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Nicolas Schuit (gitaar en zang), Indra Kartodirdjo (piano en zang), Mitch Rivers (gitaar en zang), Frank Schalkwijk (gitaar en zang), Marlies Kroon (zang), Gerben van Etten (piano en zang), Michael Trouserhouses (bas en zang) en Kaj van Driel (drummer)
Website: