Expeditie Eiland

Jelka van Houten/Renée van Wegberg, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal e.a.

Musical/Show

Spannende en schurend komische musical met een vette knipoog naar 'Expeditie Robinson'

Bestel kaarten

Expeditie Eiland is een spannende en schurend komische musical met een vette knipoog naar de populaire tv-realitysoap Expeditie Robinson. Drie totaal verschillende gezinnen doen mee aan het nieuwe tv-programma Expeditie Eiland: de volkse familie Ten Kate, de omhooggevallen Van Stirum-Vinkesteijns en de ingedutte Kuipertjes. Mensen die elkaar normaal gesproken geen blik waardig gunnen, maar nu tot elkaar veroordeeld zijn. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar krijgt het eiland en een geldbedrag van één miljoen euro!

In een wirwar van beproevingen komen de kandidaten echter in steeds vreemdere situaties terecht, tot op zeker moment de zaak gierend uit de klauwen loopt en niemand zijn leven nog zeker is. Lukt het presentator Ruud de regie in handen te houden? En wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je eigenlijk waard?

Jelka van Houten en Reneé van Wegberg delen de rol van Dionne van Stirum-Vinkesteijns. Op zaterdag 12 is Jelka van Houten bij ons te zien en op zondag 13 januari Reneé van Wegberg (wijzigingen voorbehouden). 

Bekijk hier een sfeerverslag van de première.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 43,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Martin Michel en Joep Onderdelinden
Spel: Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol van Dionne), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst
Website: