Dolf Jansen

Beeldenstorm - Oudejaars 2018

Cabaret

Humor, poëzie en publieksparticipatie

Bestel kaarten

Dolf Jansen speelt, zoals eigenlijk elk jaar, een oudejaarsvoorstelling. 2018, ditmaal. Over alles wat we elke dag, 24/7, over ons heen krijgen via oude en nieuwe media, schermpjes van smartphone en tablet en natuurlijk de tweets van bevriend staatshoofd Trump. Dat wordt weer veel humor en poëzie en publieksparticipatie tot in de garderobe. 

Dagblad van het Noorden ★★★★ over een eerdere oudejaars:
'Prachtig, op het randje van briljant. (…) Geweldige, puur dodelijke grappen tekenen zijn geslepenheid en de contrasten die hij uitvent. In zijn improvisaties en in de slagvaardige omgang met het publiek in hij ronduit fenomenaal. Jansen is een man van fantasie en lef.'

Bekijk hier een fragment waarbij Dolf Jansen te gast was bij Koffietijd.

Shared Dining
Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij, in samenwerking met de Amstelveense cateraar Kragtwijk Catering, een Shared Dining (€ 27,50 per persoon). U kunt uw Shared dining tickets tegelijk bestellen met uw regulier ticket. Heeft u al een entreebewijs maar nog geen kaarten voor Shared Dining? Bestel  hier dan voor di 11 dec 12.00 uur naast een entreebewijs voor de voorstelling een Shared Dining-ticket.

Drukte onderweg
In december kan het in verband met winkelend publiek voor de feestdagen en de Wintervillage op het Stadsplein drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u hier rekening mee zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 25,00
  • 2e rang - Volwassene € 24,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Jessica Borst
Website: