De Waarheid

Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

Toneel

Originele komedie over liefde, lust en ontrouw

Bestel kaarten

De Waarheid trekt je mee in de liefde, lust en ontrouw van twee bevriende stellen, gespeeld door Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck. Een haarscherp dilemma over huwelijkse trouw. Eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden is het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn? Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling. Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…
Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

De Waarheid is een originele komedie van Florian Zeller. De in Parijs geboren roman- en toneelschrijver heeft het talent om zijn publiek te verbazen. Na de bejubelde voorstelling De Vader zet hij je wederom aan het denken en laat je stilstaan bij het begrip waarheid en de waarde van verborgen kennis. 

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.


Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 37,00
  • 1e rang - CJP € 35,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Gijs de Lange
Spel: Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck
Overig: Florian Zeller (tekst)
Website: