Conny Janssen Danst

BROOS

Dans/Ballet

Over de kwetsbaarheid van het leven

Bestel kaarten

Na HOME (2017) en de remake van INSIDE OUT (2018) brengt Conny Janssen Danst een nu sprankelende dansvoorstelling over ouderdom, jeugd, de breekbaarheid van het leven en het verglijden van de tijd. BROOS toont de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd; het zijn en verdwijnen, het verwerven en verliezen, hier tegenover daar, nu versus toen. De tijd tikt door en is niet te stoppen.

Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers - jonge talenten en bekende gezichten - werkt Conny Janssen opnieuw samen met Maartje Teussink, die met speciaal voor BROOS gecomponeerd werk live te horen is. Choreograaf en componist werkten in 2016 samen tijdens de locatievoorstelling COURAGE in de Ferro Dome. Trouw omschreef de multi-instrumentalist Teussink als 'een alchemist in een muzieklaboratorium vol plukkende gitaarriffs, bonkende bassen en sferische soundscapes'.

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 27,00
  • 1e rang - CJP € 25,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Adi Amit, Ian Ancheta (stage), Davide Bellotta, Tu Hoang, Maud Huizing, Martijn Kappers, Romee van de Meent (stage), Hiro Murata (stage), Richard Nagy, Mariko Shimoda, Remy Tilburg, Chanel Vyent (stage) en Liza Wallerbosch
Overig: Conny Janssen (choreografie), Maartje Teussink (muziek), Judith Wendel (dramaturgie), Erik Spruijt (repetitor)
Website: