Britta Maria & Maurits Fondse

Chansons van schoonheid en troost

Muziek/Concert

Liedjes van o.a. Charles Aznavour, Jacques Brel, Herman van Veen en Toon Hermans

Bestel kaarten

In de huidige tijd, waarin veel schoonheid het onderspit moet delven, zoeken mensen uit alle uithoeken van de wereld troost in muziek. Zangeres Britta Maria en pianist/zanger Maurits Fondse bezingen, bijgestaan door accordeonist Oleg Fateev, het leven in al zijn facetten; liefde, hoop, maar ook pijn en teleurstelling, het gewone en het bijzondere.

Chansons van schoonheid en troost is een ontmoeting van Franse en Nederlandse liedjes. U hoort (vertaalde) chansons van internationale sterren zoals Aznavour, Brel en Gainsbourg en liedjes van onze eigen 'groten' zoals Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean, vaak gegoten in nieuwe arrangementen.

Beluister/bekijk hier of hierboven alvast een voorproefje.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via het Facebook Evenement op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 20,00
  • 1e rang - CJP € 18,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Britta Maria (zang), Maurits Fondse (piano/zang) en Oleg Fateev (accordeon)
Website:
Website:

Recensies

  • Musicalnieuws.nl

    De unieke mengeling van feestelijk en melancholisch, van dramatische teksten en zo herkenbare kwetsbaarheid en liefde, van de mondharmonika tot de accordeon en de middeleeuwse instrumenten. Britta... Lees verder

Recensies

sluiten
  • Musicalnieuws.nl

    De unieke mengeling van feestelijk en melancholisch, van dramatische teksten en zo herkenbare kwetsbaarheid en liefde, van de mondharmonika tot de accordeon en de middeleeuwse instrumenten. Britta Maria gaf dat gevoel even terug aan het publiek op de Uitmarkt samen met Maurits Fondse aan de piano en Hermine Deurloo op de harmonica. Afwisselend Frans en Nederlands, maar altijd vol van klank.