Brigitte Kaandorp

Eh...

Cabaret

Kaandorp komt eraan!

v.a. 8 sep 10.00

Kaandorp komt eraan!
De cabaretdiva is ouder en wijzer geworden. Desondanks blijft het leven met zijn onverwachte plotwendingen en zijwegen haar toch nog regelmatig overvallen. Gelukkig weet Kaandorp immer op glansrijke wijze haar reet te redden, om daar vervolgens op de planken vrolijk verslag van te doen. De geliefde cabaretière keert weer terug in het theater. La Kaandorp zal opnieuw een poging wagen de wereld voor de mensen in de zaal te duiden en orde in de chaos te scheppen. Of zij daarin zal slagen is de vraag, maar dat mag de pret niet drukken, want ondertussen valt er genoeg te lachen. 

Online kaartverkoop en reminder per mail
De kaartverkoop voor Brigitte Kaandorp start zaterdag 8 september om 10.00 uur online  en loopt via GUTS*.

Laat het ons hier weten als u vóór 8 september van ons eenmalig per e-mail een reminder met de directe bestellink wilt ontvangen van de start verkoop. De link naar de kaartverkoop via GUTS vindt u t.z.t. ook hier. Max 4 kaarten per bestelling.

*Wat is GUTS?
Lees hier meer over GUTS en enige belangrijke informatie over hoe u uw kaarten kunt kopen.

Kaartverkoop via de kassa
Op de Open Dag van zaterdag 8 september worden een beperkt aantal hard copy kaarten om 13.00 uur ook via de kassa van de schouwburg verkocht op vertoon van uw ID. De hoofdbesteller moet op de avond van de voorstelling zijn ID kunnen tonen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn - en dus de kaarten op een andere naam willen zetten - vragen wij u uiterlijk een week voor de voorstelling samen met de nieuwe hoofdbesteller langs te komen bij de kassa. Telefonisch of via het bestelformulier worden er geen kaarten verkocht voor deze voorstelling.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via het Facebook Evenement op de hoogte.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 33,00
  • 2e rang - Volwassene € 32,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: