Bram Bakker, Hans Koeleman & running friends

Wat beweegt de hardloper?

Theatercollege, Literair Theater

Welkom bij het literair spektakel in de Hardloopkerk

Bestel kaarten

Voortbordurend op hun succes van afgelopen seizoen gaan psychiater Bram Bakker en voormalig Olympische topatleet Hans Koeleman onverstoord en volledig in cadans voort met het verkondigen van het hardloopevangelie. En iedere keer loopt een derde artiest uit de literaire, cabaret- of muzikale hoek met hen mee. Welkom in de Hardloopkerk, waarin de bezoeker een negentig minuten durend literair hardloopspektakel vol woorden, gelardeerd met muziek, beeld en beweging opgediend krijgt. Een meeslepende, humorvolle en zinnige voorstelling vol heerlijke oneliners over de gekte en het genot van het grenzen verleggen.

Serie Op avontuur in de Kleine Zaal 
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie Op avontuur in de Kleine Zaal. In deze serie maakt u een keuze uit tien Kleine Zaal-voorstellingen, waarvan u er tenminste vier kiest. U betaalt dan slechts € 10 per voorstelling (exclusief € 1 transactiekosten per voorstelling). 

Klik hier voor meer info over de serie. Klik hier om uw voorstellingen uit de serie Op avontuur in de Kleine Zaal te bestellen. U kunt uitsluitend van het serievoordeel profiteren als u via deze link bestelt. 

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via het Facebook Evenement op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 23,00
  • 1e rang - CJP € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Bram Bakker, Hans Koeleman & running friends
Website: