Björn Kuipers

Presteren onder druk

Theatercollege

Een rechtvaardig theatercollege van de beste scheidsrechter van Nederland

Bestel kaarten

WK Voetbal 2018-scheidsrechter Björn Kuipers is niet alleen de beste Nederlandse scheidsrechter, hij is ook een succesvol ondernemer.

Scheidsrechter zijn is slechts een bijbaan voor Björn Kuipers. Hij is vooral supermarktondernemer. Ook daar gaat het om teamwork. En om samen ondernemen en winnen. Ook in dat vak wil hij de beste zijn, in 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot de beste van Nederland gekozen.

Dit college geeft een schitterende inkijk in de beide werelden. Björn Kuipers staat bekend om zijn openheid en zijn uitstekende manier van presenteren. Aan de hand van talloze voorbeelden laat hij zien hoe lastig het is om een wedstrijd goed te fluiten. Een goede voorbereiding is in ieder geval noodzakelijk en mentale en fysieke fitheid een must. En verwacht altijd het onverwachte. 

Reken op antwoorden op vragen als: compenseren scheidsrechters echt foute beslissingen later in de wedstrijd? Wat als het hele stadion 'Je moeder is een hoer' zingt? Wie coacht de scheidsrechters?  Kuipers geeft u een uniek inkijkje in de keuken van een topscheidsrechter.

Na afloop van het theatercollege is er een Meet & Greet met Björn Kuipers.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 30,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website:
Duur: Circa 130 minuten incl. pauze