Bedrog (Pinter)

Theatergroep Suburbia

Toneel

Moderne klassieker over ontrouw, intriges en vriendschap

Bestel kaarten

Emma en Robert zijn getrouwd, Jerry is de beste vriend van Robert, Jerry en Emma zijn minnaars, Robert weet van de affaire, maar Jerry weet niet dat hij het weet…

Harold Pinter, een van de grootste Britse toneelauteurs, schreef met Bedrog een autobiografische reis door de tijd. Op ingenieuze én genadeloze wijze ontrafelt hij een web van leugens en intriges. Iedereen bedriegt iedereen én zichzelf in deze geraffineerde driehoeksverhouding.

Lees  hier een interview met Olivier Diepenhorst

Regisseur Olivier Diepenhorst maakte voor Suburbia eerder het lovend ontvangen Eenzame begeerte: 'Prachtige, verstilde momenten creëren op het toneel: dat kán deze regisseur' (NRC★★★★).

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 21,50
  • 1e rang - CJP € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Olivier Diepenhorst
Spel: Jessie Wilms, Matthijs IJgosse en Justus van Dillen
Overig: Harold Pinter
Website: