Bedrog (Pinter)

Theatergroep Suburbia

Toneel

Moderne klassieker over ontrouw, intriges en vriendschap

Bestel kaarten

Emma en Robert zijn getrouwd, Jerry is de beste vriend van Robert, Jerry en Emma zijn minnaars, Robert weet van de affaire, maar dát weet Jerry dan weer niet.

Harold Pinter, een van de grootste Britse toneelauteurs, schreef met Bedrog een autobiografische reis door de tijd. Op ingenieuze én genadeloze wijze ontrafelt hij een web van leugens en intriges. Iedereen bedriegt iedereen én zichzelf in deze geraffineerde driehoeksverhouding.

Regisseur Olivier Diepenhorst maakte voor Suburbia eerder het lovend ontvangen Eenzame begeerte: 'Prachtige, verstilde momenten creëren op het toneel: dat kán deze regisseur' (NRC★★★★).

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Serie Op avontuur in de Kleine Zaal 
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie Op avontuur in de Kleine Zaal. In deze serie maakt u een keuze uit tien Kleine Zaal-voorstellingen, waarvan u er tenminste vier kiest. U betaalt dan slechts € 10 per voorstelling (exclusief € 1 transactiekosten per voorstelling). 

Klik hier voor meer info over de serie. Klik hier om uw voorstellingen uit de serie Op avontuur in de Kleine Zaal te bestellen. U kunt uitsluitend van het serievoordeel profiteren als u via deze link bestelt. 

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via het Facebook Evenement op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 21,00
  • 1e rang - CJP € 19,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Olivier Diepenhorst
Spel: Jessie Wilms, Matthijs IJgosse en Justus van Dillen
Overig: Harold Pinter
Website: