Ashton Brothers en het Noordpool Orkest

Concerto Esplosivo

Musical/Show

Variéte-spektakel van internationale allure plus een virtuoos, anarchistisch orkest

Uitverkocht

De Ashton Brothers en het 42-koppige Noordpool Orkest van Reinout Douma gaan voor de tweede keer een gevaarlijke samenwerking aan. Een flitsend spektakel, met een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met 'all time favorites' uit beider repertoire. De wisselwerking tussen beide prettig gestoorde gezelschappen doet het vuur hoog oplaaien.

Over de Ashton Brothers
Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. 'The hardest working men in showbizz' hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. 

Over Noordpool Orkest
Noordpool Orkest is een orkest uit Noord-Nederland gespecialiseerd in lichte muziek. Een Bigband met strijkers en houtblazers. 42 professionele musici spelen Jazz, Rock, Hiphop, Funk, Drum'n Bass, Kleinkunst, Chanson, Blues en nog uit te vinden genres. Opgericht in 2010 door de Groningse componist en pianist Reinout Douma bestormt zij vanuit Noord Nederland de rest van de wereld met nieuwe orkestmuziek.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 40,00
  • 1e rang - CJP € 38,00
  • 2e rang - Volwassene € 39,00
  • 2e rang - CJP € 37,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans
Website:
Website: