Another Kind of Blue o.l.v. David Middendorp

Flirt with Reality

Dans/Ballet

Spannende mix van moderne dans en technologie

Bestel kaarten

Another Kind of Blue kennen we van Blue Technology, waarin choreograaf David Middendorp (bekend van America's Got Talent) dans, muziek en de nieuwste technologische snufjes liet samensmelten tot een verbluffend geheel. In zijn nieuwe voorstelling werpt hij de vraag op in hoeverre wij onze realiteit laten beïnvloeden door de technologie.  

Flirt with Reality is - opnieuw - een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek. Technologische innovatie brengt zowel vooruitgang als wrijving in onze wereld. De mens staat met zijn verbeeldingskracht en emoties lijnrecht tegenover kille ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. Of heeft technologie toch meer overeenkomsten met ons dan we denken?

In Flirt with Reality neemt Middendorp je in vijf verschillende choreografiën mee op een reis, ongehinderd door tijd of zwaartekracht. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones je een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.

'Airman  vormt de verbluffende opening van Middendorps vijfdelige voorstelling Flirt with Reality, waarin dans samensmelt met technologie, of dat nu drones zijn, films, een liveprojectie of digital painting. De bewegingen zelf zijn geen eyecatchers, Middendorps bewegingstaal is lief en lyrisch. Maar door de uitgekiende interactie met illusoire green screen-opnamen en live gefilmde projecties ontstaat een betoverende wereld waarin alles kan' (Volkskrant ★★★★)

David Middendorp
Choreograaf David Middendorp kreeg internationale bekendheid toen hij in 2014 meedeed met het populaire televisieprogramma America's Got Talent, waar hij een finaleplek behaalde. Zijn stuk Blue Journey wordt op televisie en Youtube gezien door ruim 50 miljoen mensen. 

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 25,00
  • 1e rang - CJP € 23,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website:

Recensies

  • Volkskrant ★★★★

    'In Flirt with Reality komen dansers en drones op magische wijze samen. Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.  De bewegingen... Lees verder

Recensies

sluiten
  • Volkskrant ★★★★
    'In Flirt with Reality komen dansers en drones op magische wijze samen. Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.  De bewegingen zelf zijn geen eyecatchers, de bewegingstaal is lief en lyrisch.'