Alice (6+)

De Stilte

Jeugd/Familie, Dans/Ballet

'Jeugddans vol amoureuze verwarring en mysterie.' (de Volkskrant ★★★★)

Bestel kaarten

De Stilte is een van de populairste dansgezelschappen voor de jeugd, met liefdevolle voorstellingen vol humor, gekke vondsten en vreemde personages. Alice, gebaseerd op Alice in Wonderland van Lewis Carroll, is een dansvoorstelling voor jong en oud over groot en klein. Op zoek naar het konijn maakte Alice een bizarre tocht door het fantasierijke landschap van haar eigen droomwereld, waarin kat, muis en rups zich niets aantrekken van de wijsheid van een wijsneus. Voortdurend spannend, maar nooit eng.

'Jeugddans vol amoureuze verwarring en mysterie.' (de Volkskrant ★★★★)

Pannenkoekenfestijn om 14.00 uur (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris)
Voor de voorstelling iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 14.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Reserveren kan tot do 25 okt 12.00 uur. Wacht niet te lang met bestellen want het aantal plaatsen is beperkt.

Heb je al een kaartje voor de voorstelling en wil je nog voor het Pannenkoekenfestijn reserveren? Dat kan via deze link.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via het Facebook Evenement op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 16,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Overig: Jack Timmermans (creatie en choreografie), Timothy van der Holst (muziek)
Website: