A Little Night Music (Stephen Sondheim)

Nederlandse Reisopera

Opera/Operette, Musical/Show

Sondheims klassieker gebracht door topcast uit verschillende theatergenres

Bestel kaarten

Als het tot actrice Desiree doordringt dat advocaat Frederik niet voor haar zal kiezen, zet zij Send In The Clowns in, het weergaloze nummer van Stephen Sondheim. Opera of musical? Het werk van Sondheim onttrekt zich aan de grenzen van theaterwetten en is een genre op zich. Little Night Music sleepte in 1973 vijf Tony Awards in de wacht en is wereldwijd door talloze grote operahuizen op het repertoire gezet. De Nederlandse Reisopera komt met een topcast uit verschillende theatergenres.

In het Engels, Nederlandse boventitels. Concertante uitvoering.

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Lees hier een intervieuw met Paul Groot.
Bekijk hier een video over Paul Groot en A Little Night Music.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 48,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Zack Winokur
Spel: Paul Groot, Laetitia Gerards, Job Greuter, Sanne Franssen, Susan Rigvava-Dumas, Hadleigh Adams, Jessica Aszodi, Alexander de Jong, Nikki Treurniet, Syrinx Jessen, Esther Kuiper, Guido Spek, Joana Dinah Schwing, Bart Peeters Weem met Het Gelders Orkest
Overig: Ryan Bancroft (dirigent)
Website: