Zonder toestemming

De Theatertroep

Toneel

Het beste, slechtste, smerigste en te gekste van het vaudevilletheater

De Theatertroep is een van de leukste ontdekkingen van de laatste jaren. Het jonge, bruisende, tienkoppige collectief borduurt voort op de stijl van roemruchte gezelschappen als 't Barre Land en Discordia. In Zonder Toestemming brengen de Theatertroepers een ode aan de anarchie.

Aan het eind van de negentiende eeuw werden de acts, dansjes, liedjes en performances van het vaudevilletheater ontdaan van alle viezigheid en vunzigheid - ook wel blue material genoemd - en geschikt gemaakt voor alle seksen en leeftijden. Het theater werd een plek van brave borsten en morrelende moraalridders, een bastion van burgerlijkheid. De Theatertroep verzamelt al haar blue material, voegt alle geschrapte acts weer toe en brengt u het beste, het slechtste, het smerigste, het groteskste, het ordinairste en het te gekste. Eerste rij op eigen risico. 

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de toneeltekst, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur of choreograaf. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 19,50
  • 1e rang - CJP € 17,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Spel: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser en Jasmijn Vriethoff
Website: