Tosca Niterink & Anita Janssen

Een verslag over hun bizarre wandeltocht van Granada naar Santiago de Compostella

Klimmen naar Kruishoogte is het humoristische verslag van een doldriest wandelavontuur van amateurpelgrims Tosca Niterink en Anita Janssen. Tosca leest met haar warme, donkerbruine stem voor uit haar gelijknamige boek, de bestseller Klimmen naar Kruishoogte.

Ondanks hun aangeboren wandelschuwheid, rugzak-allergie en chronische vrees voor afritsbroeken, maakte het dappere stel een voettocht van 1.100 km dwars door Spanje.

Tosca (actrice en Thea van Theo) en Anita (NRC-fotograaf) delen openhartig de intiemste details over hun bizarre wandeltocht van Granada naar Santiago de Compostella, opgevrolijkt door hilarische mini-documentaires. Het publiek loopt met de dames mee, door de eindeloze olijfboomgaarden van Andalusië en de blakerend hete woestenij van Extremadura. Wandelvreugde wordt in rap tempo afgewisseld door mateloze ergernis (vooral aan medepelgrims!), heuse vechtpartijen en verrassende ontmoetingen met schele nonnen en potloodventers.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Shared Dining
Bestellen hiervoor is helaas niet meer mogelijk.

Voorafgaand aan de voorstelling van Tosca Niterink & Anita Janssen organiseren wij, in samenwerking met de Amstelveense cateraar Kragtwijk Catering, een Shared Dining. In de bovenfoyer van ons theater zijn de tafels die avond feestelijk gedekt.

U schuift aan bij andere bezoekers om samen te genieten van het eten en het prachtige uitzicht over het Stadsplein. Aan tafel worden heerlijke amuses en kleurrijke gerechten geserveerd in schalen en op plateaus. Iedereen kan hiervan opscheppen wat hij of zij lekker vindt. 

Praktische informatie
De Shared Dining start om 18.15 uur en duurt tot 19.30 uur. Vanaf 18.00 uur staat de deur voor u open. De prijs is € 27,50 per persoon, inclusief tafelwater, exclusief drankjes. Bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Benieuwd naar het menu van 16 maart? dan klikt u hier.

 

Bekijk ook eens

Cast & info

Website: