Tina de musical (8+)

Voor meiden, moeders en oma’s

Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met Tina de musical. Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En wat die allemaal van elkaar kunnen leren. Een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma's. Natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa's mee. Voor ieder wat wils!

Meet & Greet na afloop
Na afloop van de musical is er gelegenheid om de castleden in de foyer te ontmoeten.

Winnaar Tina Winpakket bekend!
Onder de bestellers van Tina de musical is een mooi winpakket verloot met een Tina special, polsbandje, beker, keychord, poster, pet en een cd van de musical. Mevrouw Ariens is de gelukkige winnaar; zij is ook persoonlijk op de hoogte gesteld.

Parkeerdrukte
In de aanloop naar de feestdagen kan het met name in het weekend en op koopavonden drukker zijn dan verwacht op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages rond het Stadsplein. Houdt u hier rekening mee?

Bekijk ook eens

Cast & info

Regie: Dick van den Heuvel. Kinderregie: Robin van den Heuvel
Spel: Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Robin van den Heuvel, Theun Plantinga en Mylène & Rosanne
Overig: Jeroen Sleyfer (muziek), Lisanne Schut en Chiara Re (choreografie)
Website:

Recensies

 • IJzersterke cast

  Theaterparadijs * * * * *

  'Zodra de voorstelling begint weet je niet precies waar het verhaal naartoe gaat. Het verhaal ontvouwt zich langzamerhand en blijft daardoor interessant. De liedjes en de muziek liggen prettig in... Lees verder

 • ilovetheater * * * * *

  'Pure energie door de gehele cast'

 • Musicalsites * * * *

  'Schot in de roos'

 • Musicalweb * * * *

  'Heerlijk bruisende Musical'