Stephanie Struijk (voorheen Stevie Ann)

Nieuwe maan, nieuwe naam, nieuwe Nederlandstalige liedjes

Singer-songwriter Stephanie Struijk bracht als Stevie Ann vier albums uit. Haar vijfde plaat schreef ze met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door de Verenigde Staten. Ze doorkruisten elf staten en schreven veertien prachtige liedjes, waaronder de single Nieuwe maan. Liedjes die zich het beste laten vertellen in het Nederlands, over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. Ergens tussen Los Angeles en Minneapolis schudde Stephanie ook haar artiestennaam af. Tijdens dit theaterconcert staat deze trip centraal.

Stephanie bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum Away From Here kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer-songwriter in Los Angeles.

Luister hier alvast een paar hele mooie liedjes op de site van Stephanie. En luister/bekijk hier of hierboven alvast de single DAAR.

Bekijk ook eens

Cast & info

Website:
Website: