Slagerij van Kampen

LIP/STICK

Muziek/Concert

Prachtige ritmes en onverwachte combinaties, ondersteund door een swingende blazerssectie

Slagerij van Kampen is een fenomeen van wereldformaat dat eigenlijk geen introductie meer behoeft. Laat de opzwepende drums, percussie, toetsen en blazers u meevoeren in deze wervelende show. Slagerij van Kampen zoekt de uithoeken op met de swingende combinatie van lippen en stokken! Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.

LIP/STICK  is een show met een grote afwisseling in sferen, stijlen en soorten muziek. Invloeden van diep in het Afrikaans continent tot New Orleans en van Latin tot Raï. Het wordt een reis door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgen voor de prachtigste ritmes en onverwachte combinaties. De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 27,00
  • 1e rang - CJP € 25,00

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Spel: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere en Robin van Vliet, m.m.v. een blazerssectie bestaand uit Jon Sensmeier, Willem Pluk en Alex Loiacono
Website: