Shop till you drop

Beeldende, absurd-humoristische voorstelling over onze shop-verslaving

Golden Palace neemt u mee naar een warenhuis waar wensen werkelijkheid worden. Zit u niet lekker in uw vel? Een glanzend paar nieuwe schoenen doet wonderen. Bent u de zin van het bestaan een beetje kwijt? Het sales team van Shop till you drop helpt u door de moeilijke momenten heen. Voor elk probleem heeft het warenhuis een passende oplossing op voorraad: een product op maat dat uw geluksgevoel doet oplaaien. Herboren stapt u terug de wereld in.

Theatergroep Golden Palace is een meester in de analyse van het menselijk functioneren. 'Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog', schreef de Volkskrant al eens.

In het beeldende, absurd-humoristische Shop till you drop buigt het gezelschap zich over onze aan verslaving grenzende drift om te shoppen. Proberen we zo het gat in onze ziel te dichten

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. De Salon wordt verzorgd door regisseuse Ingrid Kuijpers. Zij zal meer vertellen over de totstandkoming en de thematiek van het stuk.

De Salon vindt plaats in het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Bekijk ook eens

Cast & info

Regie: Ingrid Kuijpers
Spel: Titus Boonstra, Katelijne Beukema, Syoma Ekhart, Monique Kuijpers, Annebel Overbeeke en Kajetan Uranitsch
Website:

Recensies

 • Doldwaze satire op onze koopzucht

  Theaterkrant * * * *

  'Feilloos spelen beide verkopers in op elk verlangen en elke zwakheid. (...) Het loopt al snel glorieus uit de hand.' (...) 'Als de heerlijk neurotische Monique Kuijpers terugkeert om haar gekochte... Lees verder

 • Shop till you drop is een heerlijke parodie

  Haarlems Dagblad

  'Herkenbaar en hilarisch theater.' (...) 'Werkt enorm op de lachspieren.'

 • Volkskrant * * * *

  'Golden Palace is lekker absurdistisch op dreef.'