Shirma Rouse

Aretha Franklin 'The Queen of Soul' Celebration Tour

Muziek/Concert

Swingende ode aan de grote souldiva Aretha Franklin, die dit jaar 75 werd

Vijf jaar geleden lanceerde zangeres Shirma Rouse een succesvolle theatertour rond de muziek van Aretha Franklin. De Queen of Soul is 75 geworden, een mooi moment om de show feestelijk te hernemen.

Shirma Rouse zong met de crème de la crème uit de muziekwereld: Anouk, Alain Clark, Chaka Khan, Wouter Hamel, Michael Bolton, Ladies of Soul, het Metropole Orkest en vele anderen. Rouse veroverde met haar deelname aan The Voice of Holland de harten van het grote publiek.

Ze geeft het publiek een kijkje in het leven van de grote souldiva en zingt, begeleid door een swingende achtmansformatie, alle grote hits. Nummers als Think, R.E.S.P.E.C.T, Natural Woman en Bridge over troubled water laten goed horen hoe veelzijdig Franklin - én Rouse - zijn. Luister hier alvast naar haar vertolking van nummers van Aretha Franklin tijdens de Edison Jazz Awards in 2012.

De pers over Shirma Rouse sings Aretha:
'Franklin is uniek en origineel, covers zijn dat zelden, maar Rouse slaagt er in een persoonlijke stempel op het repertoire van Franklin te zetten, en dat is een groot compliment'. (Villa D'Arte)

'Moedig dat de Antilliaanse Shirma Rouse nu een eerbetoon brengt aan de Queen of Soul, maar allejézus wat doet ze het overtuigend!' (Veronica Magazine)
'Shirma heeft veel in haar mars'…'genieten!'…. (Blues Magazine)

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 25,50
  • 1e rang - CJP € 23,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Website: