Pip Utton

Shakespeare in love

Toneel

Een avond vol gevoel en wijsheid, met een voorstelling die u in het hart zal raken

De Engelse meesteracteur Pip Utton slaagt er als geen ander in om historische personages tot leven te wekken. Na zijn succesvolle voorstellingen rond grootheden als Winston Churchill en Charlie Chaplin, haalt hij nu de beroemde auteur William Shakespeare dichtbij. Op basis van de gevoelsrijke teksten van de beroemde schrijver, brengt de acteur een voorstelling met de liefde als leidraad.

In dit soloprogramma vol hartstocht komen alle aspecten van de liefde aan bod: het verlangen, het opwindende gevoel van verliefdheid, maar ook de angst voor de afwijzing en het verdriet om de voorbije liefde. 'Je kunt tien diploma's halen, maar de les van de liefde leer je van het leven zelf', zegt de acteur. 'De poëzie en de toneelstukken van Shakespeare zijn daarbij gouden inspiratiebronnen.' Hij schetst dat u de liefde altijd en overal kunt tegenkomen. 'Leeftijd, achtergrond of opleiding speelt geen rol: de liefde duikt zo maar op. Of je wilt of niet.' Maar ook over de liefde van ouders voor hun kinderen (en andersom) weet Utton veel moois te zeggen. Een avond vol gevoel en wijsheid, met een voorstelling die u in het hart raakt.  

De Engelse pers over Uttons voorstellingen:
'De solo's van Pip Utton zijn masterclasses in acteren.' (British Theatre Guide)
'Pip Utton is de nestor van de one-man show.' (The Daily Telegraph)

Engels gesproken, geen Nederlandse boventiteling.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

English 
The English master actor, Pip Utton, succeeds in generating historical characters as no one else. He now fights famous writer William Shakespeare in a solo performance with love as a guide. The poetry and the plays of 'The Bard' are golden sources of inspiration. Utton sketches you can meet love always and everywhere. You can get ten diplomas, but the lesson of love teaches you about life itself.

English spoken.

Ticketing office
If you would like to make your reservation in English, please call our ticketing office at 020 547 51 75 (Tuesday - Friday from 13.00-16.00 hours). You can pay your tickets with iDeal or credit card.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 19,50
  • 1e rang - CJP € 17,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Spel: Pip Utton
Website:
Duur: Circa 70 minuten geen pauze

Recensies

  • Theaterparadijs * * * * *

    'In deze voorstelling treedt Utton uit zijn comfortzone, want naast het, persoonlijk gericht, voordragen van een aantal gedichten laat Utton horen dat hij ook op intieme wijze kan zingen en dansen.' Lees verder

Recensies

sluiten
  • Theaterparadijs * * * * *

    'In deze voorstelling treedt Utton uit zijn comfortzone, want naast het, persoonlijk gericht, voordragen van een aantal gedichten laat Utton horen dat hij ook op intieme wijze kan zingen en dansen.'