Opvliegers 3: New York! New York!

Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie

Musical/Show, Muziektheater

Dé vriendinnencomedy van het seizoen!

Dit betreft de verplaatste voorstelling die woensdag 21 mrt helaas kwam te vervallen. Bezoekers van de vervallen voorstelling worden per brief over deze verplaatsing geïnformeerd. 

De vriendinnencomedy-hit Opvliegers is terug met een nieuw verhaal, een nieuwe bestemming, nieuwe muziek en nieuwe gezichten, en ook deze keer wordt het hilarisch.

In dit derde deel komt schnabbelzangeres Lydia vervelend in het nieuws als er een nogal gênant filmpje op internet verschijnt. Ze moet snel weg uit Nederland en omdat haar gebruikelijke reisvriendinnen het te druk hebben, besluit ze alleen te vertrekken naar New York. In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen en toevallig verblijft ze ook in hetzelfde hotel. Daar ontmoeten ze twee andere dames die er samen even uit zijn: blogger Joke, die er alles aan doet om haar grote idool Barry Manilow voor haar camera te krijgen, en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven.

Het is het begin van een dolkomisch avontuur in de 'The City That Never Sleeps', de stad van Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs! Bekijk hier het optreden tijdens de Musical-Sing-a-Long op de Uitmarkt.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 24,75
  • 1e rang - CJP € 22,75
  • 2e rang - Volwassenen € 23,75
  • 2e rang - CJP € 21,75

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Martin Michel
Spel: Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie
Website: