New York Round Midnight

Swingin' Harlem

Muziek/Concert

Terug naar de tijd toen jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was

Swingin' Harlem neemt u mee naar het bruisende nachtleven van het New Yorkse Harlem in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. De tijd dat jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was en de orkesten van Cab Calloway en Duke Ellington en artiesten als Billie Holiday, Louis Armstrong en Fats Waller werden omarmd door het publiek.

Niet flirten, niet dronken worden, je schoenen poetsen en altijd doorspelen: dat waren de gouden regels voor muzikanten in de clubs van Harlem in de jaren twintig en dertig. Bijna niemand die zich eraan hield, maar dat maakte niet uit. Terwijl alcohol officieel verboden was bloeide het nachtleven als nooit tevoren. Als club telde je pas mee als je een goede jazzband op het podium had staan.

De bedenkers van New York Round Midnight hadden eerder succes met de voorstelling A Night at the Club. Met Swingin' Harlem brengen zij een gloednieuwe avond vol heerlijke muziek door bekende en getalenteerde Nederlandse jazzmusici, voorzien van sfeer en sappige verhalen door comedian Jeffrey Spalburg en jazzschrijver en presentator Koen Schouten.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 25,75
  • 1e rang - CJP € 23,75
  • 2e rang - Volwassenen € 24,75
  • 2e rang - CJP € 22,75

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Monique van Hinten
Overig: Jeffrey Spalburg (vocals, spoken word), Deborah J. Carter of Graziella Hunsel Rivero (vocals), Koen Schouten (verteller), m.m.v. New York Round Midnight Orchestra
Website:
Website: