My Fair Lady

Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel e.a.

Musical/Show

Heerlijke musicalklassieker met geweldige cast ook in Amstelveen!

Een excentrieke professor neemt de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen….

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt.

Waar My Fair Lady in 2018 op Broadway haar revival beleeft, is deze musicalklassieker al vanaf het najaar 2017 in Nederland te zien. Met deze geweldige cast, duizelingwekkende kostuums, fantastische decors en evergreens als Als het effe kan, Kom terug en dans met mij  en natuurlijk Het Spaanse graan  zal My Fair Lady de harten van het publiek weer veroveren.

Sjoukje Hooymaayer, de steractrice uit de best bekeken televisie-comedy ooit, Zeg 'ns Aaa, keert na jaren weer terug in het theater. Sjoukje zal komend seizoen te zien zijn als Mrs. Higgins in de wereldwijd geliefde musical My Fair Lady. Voor de rol van de hartveroverende Eliza Doolittle hebben vele musical-actrices auditie gedaan. Artistiek producent Hans Cornelissen en zijn team hebben voor de talentvolle Esmée Dekker gekozen. Na rollen in de klassiekers De Jantjes, Heerlijk duurt het langst  en A Chorus Line  heeft Esmée met de rol van Eliza Doolittle nu haar eerste hoofdrol te pakken. Chris Tates zal de rol van Professor Higgins vertolken, Alfred van den Heuvel speelt Kolonel Pickering en Han Oldigs is te zien als Alfred Doolittle. 

Alle zeven hoofdrolspelers van My Fair Lady waren te gast bij Tijd voor MAX. Bekijk hier de uitzending. Bekijk hier of hierboven ook het optreden tijdens de Muscial-Sing-a-Long op de Uitmarkt.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 46,00
  • 2e rang - Volwassenen € 45,00

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Paul van Ewijk
Spel: Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.a.
Overig: Alan Jay Lerner (tekst), Frederick Loewe (muziek), Seth Gaaikema (vertaling), Chiara Re (choreografie)