Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie op zijn scherpst in een persoonlijke show

Marc-Marie put voor dit programma uit een eindeloze bron materiaal. Hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen; van het boek van een opruimgoeroe tot zijn ervaringen in de Nederlandse horeca als hij op tour is. Zijn verhalen worden ingeleid door dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wiens ogen jij geliefd was, er niet meer is? GETEKEND is een persoonlijk, emotioneel programma. Marc-Marie is misschien niet geworden wie hij het liefst had willen zijn. Maar zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid zorgen er voor dat het publiek hem omarmt.

Bekijk hier een interview met Marc-Marie bij TV Monument.

Parkeerdrukte 
In de  aanloop naar de feestdagen kan het, ook i.v.m. de kerstmarkt op het Stadsplein, drukker zijn dan verwacht op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages rond het Stadsplein. Houdt u hier rekening mee? 

Bekijk ook eens

Cast & info

Website:

Recensies

 • De Telegraaf

  'GETEKEND zit vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen die de cabaretier allemaal smakelijk verwoordt.' (De Telegraaf)

 • Dagblad van het Noorden

  'Hij is een weergaloos verteller, dat is zeker. In de spitsvondige klaterende dialogen met toeschouwers is Huijbregts bovendien ontegenzeggelijk op dreef. (…) Het is een grillige combinatie van... Lees verder

 • Trouw

  'Niet zelden zijn zijn woorden ronduit vilein of intens schrijnend. Hij timet ze met dodelijke precisie.' (Trouw)

 • Parool

  'Gezond kan die enorme overgave niet zijn, betoverend is het wel.' (Parool)

 • Leidsch Dagblad

  'Hij is misschien niet geworden die hij het liefst had willen zijn. Maar zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid zorgen er voor dat het publiek hem omarmt.' (Leidsch Dagblad)