Liesbeth, de musical

Reneé van Wegberg e.a.

Musical/Show

Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon

Een ongelofelijk levensverhaal. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en van haar grote liefde Rob. Maar ze overwon en er was altijd nieuw succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte was haar grootste 'cadeau'.

Een nieuwe Nederlandse musical over één van onze grootste vedettes. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.

Met Renée van Wegberg (Wicked, Vive la France, Joseph en Op een mooie Pinksterdag) als Liesbeth List. Beluister hier of hierboven het optreden tijdens de Musical-Sing-a-Long op de Uitmarkt.

Liesbeth List maakte op 18 augustus jl. via interviews in de landelijke media bekend dat zij vanwege gezondheidsredenen haar carrière helaas moet beëindigen. Zij zal wel bij de première, een eerbetoon aan haar, aanwezig zijn op 2 oktober in Carré en ze heeft ook volop meegewerkt aan de totstandkoming van de muscial.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 37,50

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.

Cast & info

Regie: Paul van Ewijk
Spel: Renée van Wegberg, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster e.a.
Overig: Louis van Beek (tekst)