Le Roux & D'Anjou

Echte Liefde

Cabaret, Muziektheater

Absurdistische, muzikale cabaretkomedie ‘Echte Liefde’

Lieneke Le Roux en Mylène d'Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op Absolutely Fabulous  en hun knettergekke leven. Twee wereldwijven in een gloednieuwe cabaretkomedie, in regie van Marije Gubbels (TG Bloody Mary).

Terwijl de wereld om hen heen in een razend tempo verandert, doen de dames er alles aan om dat tempo bij te benen en liggen ze op ramkoers met de Cloud, de jeugd en hun sociale leven. Op hartverscheurende en humoristische wijze zien we hun verwoede pogingen op zoek naar zingeving en liefde. Met de moed der wanhoop en met tomeloze energie wordt er sans gène gezongen, gedanst, gevochten, getroost en liefgehad. Een feest van herkenning voor alle vrouwen (en hun mannen).

Actrice Lieneke Le Roux kennen we o.a. van de films  Broos (Gouden Kalf) en  Brozer, de tv-series  B.A.B.S., Ik ook van jou  en theaterproducties als  Powervrouwen, Zadelpijn en ander damesleed, De ontdekking van de hemel  en  Pippi Langkous (Musical Award).  Cabaretière Mylène d'Anjou maakte verschillende soloprogramma's, stond op het toneel met Powervrouwen, Grease, MAMMA MIA!  en Ciske de Rat en is verder o.a. bekend van de tv-serie Komt een man bij de dokter.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 25,50
  • 1e rang - CJP € 23,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Marije Gubbels
Spel: Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou
Website: