BILLIE! - Lady Sings the Blues

Joy Wielkens, Michael Varekamp e.a.

Muziek/Concert

Successen, gebroken harten en geniale muzikale vertolkingen

Na de succes voorstellingen Miles!, Louis! en I'm a Soulman presenteren The Legends o.l.v. trompettist/zanger/verteller Michael Varekamp een nieuw programma over Billie Holiday en andere diva's in de glorietijd van de jazz en soul van de vorige eeuw.

In de jaren twintig staat er een nieuw type vrouw op in de showbusiness vol girlpower. De dames hebben magische talenten, runnen nachtclubs, reizen in eigen treinen en leiden Big Bands als ware CEO's. Sterk en Stralend, maar niet zelden zonder tragisch randje met op de achtergrond mysterieuze en soms destructieve mannen.

Joy Wielkens kruipt in de huid van legende Billie Holiday en schetst samen met Michael Varekamp, als mannelijke tegenhanger, een intiem portret van bewogen levens in roerige tijden. Tijden waarin euforische successen, gebroken harten en geniale muzikale vertolkingen elkaar in rap tempo afwisselen. Bekende hits als Sister Celie's blues, Four women en natuurlijk Lady sings the blues zullen dan ook niet ontbreken.

Winactie: maak kans op een cd
December is een feestmaand! Daarom verloten wij onder iedereen die deze maand entreebewijzen koopt een gesigneerde cd. In de eerste week van jaunari maken wij via de site bekend wie deze fantastische cd gewonnen heeft.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen € 19,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Monique van Hinte
Spel: Joy Wielkens (vocals en spoken word), Michael Varekamp (vocals en trompet), Wiboud Burkens (toetsen), Erik Kooger (drums) en Harry Emmery (contrabas)
Website: