ISH

Dwang (12+)

Dans/Ballet, Jeugd/Familie, Jongeren

Dwangneuroses, popping, hiphop en toneel

'De grond is lava, dus als je daar op komt ben je dood!' Een onschuldig kinderspelletje. Wat als je écht gelooft dat je doodgaat als je de grond aanraakt? Dat je pas een goede dag hebt als alles, maar dan ook alles, klopt? In Dwang worstelen vier mensen op hun eigen manier met een dwangneurose. In een meeslepende voorstelling waarin popping, hiphop en toneel de verbinding aangaan, neemt het publiek een kijkje in een vervreemdende realiteit. Een wereld waarin er gevaar schuilt in de voegen tussen stoeptegels en de meest saaie dag zorgt voor onbeschrijfbaar geluk.

Workshop hiphop skills
Een uur voor aanvang van de voorstelling vindt een workshop hiphop skills plaats. Hierin leren kinderen de basisbeginselen van de hiphop. De workshop is op basis van inschrijving gratis toegankelijk. De workshop start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.15 uur. Het maximum aantal deelnemers is 25 kinderen. Schrijf uw kind hier in. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname. 

ISH winnaar Zilveren Krekel 2017
ISH is met haar vorige productie Elements Of Freestyle winnaar van een Zilveren Krekel 2017 en daarmee genomineerd voor de Gouden Krekel 2017 voor 'de beste jeugdtheaterproductie'. De Gouden Krekel wordt op 17 september 2017 tijdens het Gala van het Nederlands Theater uitgereikt. 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen € 16,75
  • CJP € 14,75

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.

Cast & info

Regie: Marco Gerris en Lara Wakelkamp
Website: