Harrie Jekkers & Klein Orkest

Muziektheater over en door de legendarische nederpopgroep Klein Orkest

Deze voorstelling is bijgeboekt op do 2 mei 2019. Klik hier voor entreebewijzen.

Na de succesvolle voorstelling Jekkers & Jeroen keert Harrie Jekkers terug naar zijn muzikale roots: de tijd dat hij zanger was van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest. Tussen 1979 en 1985 scoorde de band hits als Later is allang begonnen, Koos Werkeloos en Over 100 jaar, en natuurlijk de evergreens O, O Den Haag en Over de Muur,  liedjes die nog altijd hoog staan genoteerd in de Top 2000.

In dit muziektheaterprogramma vertelt Jekkers op cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van Klein Orkest. Muzikaal wordt hij begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: bassist Chris Prins en drummer Niek Nieuwenhuijsen, en nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink op toetsen.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Shared Dining 
Bestellen hiervoor is helaas niet meer mogelijk

Voorafgaand aan de voorstelling van Harrie Jekkers & Klein Orkest organiseren wij, in samenwerking met de Amstelveense cateraar Kragtwijk Catering, een Shared Dining. In de bovenfoyer van ons theater zijn de tafels die avond feestelijk gedekt.

U schuift aan bij andere bezoekers om samen te genieten van het eten en het prachtige uitzicht over het Stadsplein. Aan tafel worden heerlijke amuses en kleurrijke gerechten geserveerd in schalen en op plateaus. Iedereen kan hiervan opscheppen wat hij of zij lekker vindt. 

Praktische informatie
De Shared Dining start om 18.15 uur en duurt tot 19.30 uur. Vanaf 18.00 uur staat de deur voor u open. De prijs is € 27,50 per persoon, inclusief tafelwater, exclusief drankjes. Bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Benieuwd naar het menu van 16 maart? Dan klikt u hier.


Bekijk ook eens

Cast & info

Spel: Harrie Jekkers, Chris Prins (bas), Henk Jan Heuvelink (toetsen) en Niek Nieuwenhuijsen (drums)
Overig: Harrie Jekkers en Koos Meinderts (teksten en composities)
Website: