Guido Weijers

Masterclass Geluk

Theatercollege

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk

Let op: Deze voorstelling is verplaatst van de Grote naar de Kleine Zaal. De aanvangstijd is daarmee gewijzigd in 20.30 uur. Bezoekers die al besteld hadden worden geïnformeeerd. 

Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over 'geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen'. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het u vertellen.

Weijers volgde zelf Masterclasses over 'geluk' aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag dus oprecht van geluk spreken. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen z'n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen 'cabaret'. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

Prijzen

  • Volwassenen € 23,00
  • CJP € 21,00

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Website: