Fien & Teun (2+)

Oer-Hollandse en leerzame familievoorstelling

Het vrolijke boertje en boerinnetje Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, komen nu ook naar het theater. In deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren de jonge theaterbezoekers en hun ouders spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Boerderij Experience en Meet & Greet
Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer en na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet waarbij de kinderen op de foto kunnen met Fien & Teun.

Hoe voelt de vacht van een koe? Of een schaap? Tijdens de Boerderij Experience kunnen kinderen de imitatievacht van vier houten dieren aaien. Naast deze leuke ontdekkingsactiviteit is er ook een kleurhoek vol met tekeningen en tijd voor de kinderen om zich te laten schminken. Alles natuurlijk geheel in de stijl van Fien & Teun. Tot slot kunnen de kinderen met twee grote Fien & Teun-vloerpuzzels aan de slag. Lukt het ze om de stukjes groenten op de juiste plek in de moestuin te plaatsen?

Deze voorstelling is te zien in de herfstvakantie.

Bekijk ook eens

Cast & info

Overig: Sita Vermeulen (vertelster)
Website: