Ellen ten Damme

Muzikale ode aan Franse en Duitse chansonniers en topentertainers van de afgelopen eeuw

Ellen ten Damme en haar achtkoppige superband The Magpies hebben een retourtje Parijs-Berlijn op zak en maken een tussenstop bij ons theater. PARIS - BERLIN  is een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, denk aan Edith Piaf, Bertolt Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Het is een oproep tot dansen, tot zingen, tot het vieren van de liefde en het leven. Nu!

Parkeerdrukte
In de aanloop naar Sinterklaas en de feestdagen kan het drukker zijn dan verwacht op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages rond het Stadsplein. Houdt u hier rekening mee?

Wegwerkzaamheden
Vanaf vrijdagavond 1 december t/m maandagochtend 4 december vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de A9, o.a. ter hoogte van Amsterdam. Kijk op www.vananaarbeter.nl voor de details.

Bekijk ook eens

Cast & info

Regie: Ruut Weissman en Ellen ten Damme
Overig: Konrad Koselleck (muzikale regie) Thijs Cuppen, Arthur Lijten, Marieke de Bruijn, Jos Teeken, Ben Mathot, Mark Mulder en Theo Sieben (muziek)
Website:

Recensies

  • Theaterkrant * * *

    'Dit is Ellen ten Damme: die weet van ieder optreden een spektakel te maken, met haar muzikale talent en onuitputtelijke energie.'

  • Dagblad van het Noorden

    'Een exercitie van wederzijdse liefde.'