De onzichtbare man (4+)

Theater Artemis

Jeugd/Familie, Language no problem

Verstoppertje spelen op filosofisch niveau

Drie verlegen goochelaars worden door niemand gezien. Zijn ze er nu wel of niet? Hoor ik iemand lopen? Wie zit er aan dat theekopje, dat daar onzichtbaar in de lucht getild wordt? En wat ligt er onder het tapijt? De mannen halen alles uit de kast om hun 'zijn' in twijfel te trekken. Ze staan stil in een hoek, laten zich wegspelen door vier cavia's en trekken zorgvuldig aan onzichtbare touwtjes.

In deze kleutervoorstelling zoekt Artemis naar de gumranden van het 'zijn'. Verstoppertje spelen op filosofisch niveau. Wat maakt dat iemand er is? Is dat wel zo? Weten we dat wel zeker? Geloof je het zelf?

Wie de Krekelwinnaar De man die alles weet zag, herinnert zich de onweerstaanbare manier waarop René van het Hof het kleuterpubliek op zijn hand kreeg en ouders én hun piepjonge kroost ontroerde en liet bulderen van het lachen. Een nieuwe samenwerking kon niet uitblijven. Werd de kleuter door De man die alles weet nog uitgedaagd over alomvattende kennis, dan stelt De onzichtbare man nu hun geloof op de proef.

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend eigentijds oeuvre en won daarmee onder andere de VSCD Mimeprijs (2016), de Theaterprijs Prins Bernhard Cultuurfonds (2015) en de VSCD Zilveren Krekel (2014).

De pers over De man die alles weet:
'Geniaal!' (NRC Handelsblad *****)
'Meesterlijk theater' (Scenes *****)
'Van 't Hof jojoot als volleert entertainer met zijn jonge publiek' (de Volkskrant ****)
'Een zeldzaam originele kleutervoorstelling!' (VSCD Krekeljury 2014)

English - Ticketing office

Theater Artemis - The invisible Man (4+)
Three shy magicians are not being seen by anyone. Four guinea pigs steal their spotlight. Mime actor Renée van het Hof has dazzled toddlers and parents before: this time he tests the toddler's faith. Artemis's groundbreaking artistic director Jetse Batelaan has won many awards for his work so far, combining moving aesthetic imagery with fun and interactive children's theatre.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Kind tm 14 jr. € 13,50
  • 1e rang - Volwassenen € 16,00

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Jetse Batelaan
Spel: René van ‘t Hof, Marijn Brussaard en Nimuë Walraven
Overig: Keimpe de Jong (muziek), Jetse Batelaan en Eva Koopmans (decorontwerp), Liesbet Swings (kostuums)
Website: